2013-10-27 10:09:07• hírek • Szatmár.ro

Hatodik születésnapját ünnepelte a Loga Dance

A Szakszervezetek Művelődési Házában tartotta idei ünnepi gáláját a Loga Dance School.

Feledhetetlen élményt hozott idén is a ritmus, a tánc szerelmeseinek a Loga Dance School tánciskola születésnapi gálája. A Szakszervezetek Művelődési Házának nagy előadótermének nézőtere érdeklődőkkel telt meg szombat délután, a színpadon pedig gyermekek és felnőttek, kezdők, haladók és versenyszinten táncolók mutatták meg tehetségüket.

Bebizonyosodott, hogy nem kell hosszú időn keresztül gyakorolni a különböző táncokat, színpadra léptek olyanok is, akik néhány edzés alatt készültek fel a bemutatott koreográfiára.

A nézők a világ legnépszerűbb táncainak mozdulatait követhették figyelemmel, a táncosok mozdulatait látva sokan irigykedtek, mások pedig elhatározásra jutottak: végre beiratkoznak egy tánctanfolyamra.

Az eset folyamán színpadra lépett a Magyarországon bajnoksági címet nyerő Vékony Viktor és Loga Hajnalka páros is. Ők nem lehetnek ismeretlenek azok számára sem, akik a Románia Táncol tévés tehetségkutató versenyt figyelemmel követték, hiszen ezen ők is elindultak és meg sem álltak az elődöntőig. Ők többek között a tévéműsorban látott koreográfiákat is előadták.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: